Auto

Germanii de la Bosch caută 340 de oameni pentru fabrica de componente auto din Jucu

Germanii de la Bosch caută 340 de oameni pentru fabrica...

Autor: Laurentiu Cotu

14.06.2016, 16:24 3013

Bosch a anunţat că fabrica din Jucu şi-a triplat producţia de la inaugurare, din luna mai 2014, până în prezent.

Grupul Bosch, unul dintre cei mai mari investitori germani din economia locală, caută 340 de oameni pentru fabrica de componente auto din loca­li­tatea Jucu, judeţul Cluj, potrivit infor­maţiilor de pe site-ul AJOFM Cluj (Agenţia Jude­ţeană Pentru Ocuparea Forţei de Muncă). 

Cele mai multe joburi disponibile sunt pentru tehniceni operatori roboţi (100) şi pentru funcţionari administrativi (110), însă germanii caută şi ingineri producţie, ingineri automatişti, programatori fabricaţie, şefi de secţie, electriceni sau programatori. 

Compania nu a oferit informaţii suplimentare legate de planurile de recrutări de la Jucu. La începutul acestui an, pentru fabrica de componente auto Bosch din Jucu lucrau aproximativ 1.000 de oameni, potrivit unor informaţii anterioare. Grupul german a ajuns anul trecut la 3.200 de angajaţi pe piaţa locală, cu 30% mai mult faţă de 2014, iar recrutările vor continua şi în acest an, în principal în locaţiile din  Blaj, Cluj şi Timişoara, a anunţat recent compania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO