Germanii de la Continental caută 380 de oameni pentru centrul de producţie şi cercetare de la Sibiu

27 mar 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Compania Continental Automotive Sys­tems, subsidiara locală a concernului german Continental, recrutează în prezent aproximativ 380 de oameni pentru fabrica de componente electronice şi  centrul de cercetare şi dezvoltare de la Sibiu.
 
Cele mai multe joburi disponibile sunt pentru operatori montaj linii automate (241) şi ingineri de sistem software (73), dar şi pentru tehnicieni-operatori roboţi industriali (19), ingineri electronişti transporturi şi telecomu­nicaţii (13), proiectant inginer mecanic (8), ingineri producţie (14) şi magazineri (10), potrivit site-ului Agenţiei Judeţene pentru Ocu­parea Forţei de Muncă (AJOFM) Sibiu. Reprezentanţii Continental nu au dorit să ofere informaţii legate de campania de re­crutare de la Sibiu, precizând că o comunicare oficială despre activitatea din România urmează să fie făcută în această lună. La Sibiu sunt produse anual în jur de 30 de milioane de unităţi electronice de control, potrivit unor comunicate anterioare ale companiei. Printre pro­dusele dezvoltate, testate şi produse în Sibiu se află sistemele inteligente de frânare, sisteme de asistare la condus sau pedala de acceleraţie care limitează viteza în cazul detectării unui obstacol.
 
Compania Continental Automotive Sys-tems a avut în 2015 o cifră de afaceri de 2,65 mld. lei (peste 596 mil. euro), un profit net de 80,4 mil. lei (18 mil. euro) şi un număr mediu de 2.870 de angajaţi, potrivit site-ului Mi­nisterului Finanţelor.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.03.2017

 
Cuvinte cheie:
sibiu
, cercetare
, oameni
, productie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide