Auto

Germanii de la Kromberg & Schubert caută 100 de oameni pentru fabrica de cablaje auto din Nădab, judeţul Arad

Germanii de la Kromberg & Schubert caută 100 de oameni...

Autor: Laurentiu Cotu

01.12.2022, 00:05 7787

♦ De la intrarea pe piaţa locală, Kromberg & Schubert a mai deschis o fabrică la Mediaş, un centru de design la Sibiu, dar şi fabrica de cablaje de la Nădab, din judeţul Arad.

Producătorul german de cablaje pentru industria auto şi de sisteme electrice Kromberg & Schubert România NA, subsidiara locală a grupului german Kromberg & Schubert, are disponibile în prezent 100 de locuri de muncă pentru muncitori necalificaţi la asamblarea şi montarea pieselor la fabrica din localitatea Nădab, situată la aproximativ 40 de kilometri de municipiul Arad, potrivit informaţiilor de pe site-ul AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Arad.

Compania Kromberg & Schubert România NA, cu sediul în Nădab, a avut în 2021 o cifră de afaceri de 141,4 mil. lei, un profit net de peste 1 mil. lei şi un număr mediu de 831 de angajaţi, potrivit site-ului Ministerului Finanţelor. Kromberg & Schubert este unul dintre marii producători de componente auto prezenţi în România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO