Auto

Germanii de la Leoni caută 230 de oameni pentru fabrica din Bistriţa

Germanii de la Leoni caută 230 de oameni pentru fabrica...

Autor: Laurentiu Cotu

25.03.2015, 00:05 1881
Producătorul de cabluri pentru industria auto Leoni Wiring Systems Ro din Bistriţa, parte a grupului german Leoni cu vânzări globale de peste 4,1 mld. euro şi 68.000 de angajaţi, caută 230 de angajaţi, în principal muncitori necalificaţi pentru asamblarea şi montarea pieselor, potrivit site-ului Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Bistriţa-Năsăud. Pe lângă aceştia, germanii mai caută şapte ingineri de producţie şi cinci tehnicieni.
 
„Avem disponibile locuri de muncă atât pentru muncitorii necalificaţi, cât şi pentru poziţiile superioare. Angajăm atât oameni din Bistriţa, cât şi din zonele învecinate“, au declarat pentru ZF Transilvania reprezentanţii departamenului de resurse umane din cadrul com­paniei Le­oni Wi­ring Systems Ro, fără să ofere informaţii despre nivelul salariilor sau despre numărul total de angajaţi ai fabricii de cablaje auto din Bistriţa.  
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO