Auto

Germanii de la Oechsler au ajuns la afaceri de aproape 40 mil. euro cu fabrica de componente auto din Lipova, Arad

Germanii de la Oechsler au ajuns la afaceri de aproape 40...

Autor: Laurentiu Cotu

12.10.2018, 00:05 380

Producătorul de piese din ma­te­rial plastic şi subansambluri pentru in­dustria auto Oechsler România, filiala locală a grupului german Oechsler, a raportat pentru 2017 o cifră de afaceri de 180,3 mil. lei (39,5 mil. euro), mai mult cu aproximativ 29% faţă de anul anterior, potrivit calculelor ZF făcute pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor. Compania a avut anul trecut un profit net de peste 3 mil. lei (664.000 de euro), în creştere cu 19% faţă de anul pre­cedent, şi un număr mediu de 242 de angajaţi, arată datele publice.

Concernul german Oechsler, cu sediul în localitatea Ansbach, dispune începând cu anul  2007 de o locaţie proprie de producţie în Europa de Est, situată în localitatea Lipova, la 33 km de municipiul Arad. Fabrica Oechsler din Lipova produce piese de mare precizie din material plastic şi subasambluri complexe, clienţii fiind furnizori ai industriei automotive, dar şi alte domenii industriale, potrivit informa­ţiilor de pe site-ul companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO