Auto

Germanii de la Stabilus au 4 mil. euro pentru extinderea fabricii de componente auto din Braşov

Germanii de la Stabilus au 4 mil. euro pentru extinderea...

Autor: Laurentiu Cotu

29.09.2015, 00:06 514
Producătorul de amortizoare cu gaz Stabilus România, filiala locală a grupului german Stabilus, şi-a bugetat pentru acest an investiţii de 4,3 mil. euro pentru extinderea capacităţii de producţie şi relocarea unor produse la fabrica din localitatea Sânpetru, judeţul Braşov. În fabrica deţinută de Stabilus în Sânpetru sunt produse anual 5 mi­lioane de amortizoare pentru aplicaţii industriale, mobilă, industria medicală şi scaune de birou, respectiv 1,2 milioane de actuatoare (dispozitive electromecanice pentru deschiderea şi închiderea portbagajelor autoturismelor) pentru industria automotive.
 
„Pentru acest an am bu­getat in­vestiţii de 4,3 milioane de euro. Ne extindem cu o nouă hală, unde va funcţiona a treia linie de pro­ducţie pentru seg­mentul de ac­tuatoare, însă pre­ve­dem şi o creş­tere a porto­foliului de amorti­zoare, odată cu re­lo­carea unor pro­duse în Ro­mânia“, a declarat pentru ZF Tran­sil­vania Cristian Po­pes­cu, general manager al  Stabilus Ro­mânia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO