Auto

Grup Feroviar Român, controlat de Gruia Stoica, parteneriat cu operatorul naval de stat din Kazahstan pentru dezvoltarea de noi rute

Grup Feroviar Român, controlat de Gruia Stoica,...

Autor: Mirabela Tiron

06.06.2019, 17:06 779

Grup Feroviar Român (GFR), parte din grupul Grampet, controlat de omul de afaceri Gruia Stoica, şi NMSC Kazmortransflot LLP, operatorul naval de stat al Kazahstan, au semnat un memorandum de colaborare pentru a deschide o conexiune regulată între porturile Constanţa şi Batumi, cel mai mare port din Georgia.

NMSC Kazmortransflot LLP deţine cea mai mare flotă din Marea Caspică – nave cisternă, remorchere, precum şi nave pentru transportul încărcăturilor voluminoase şi barje pentru diverse transporturi, potrivit oficialilor GFR.

"Acordul confirmă angajamentul nostru ferm faţă de această alianţă strategică ce creează o nouă rută între China şi Uniunea Europeană (...) Continuăm dezvoltarea reţelei pe piaţa europeană, urmărind în acelaşi timp noi oportunităţi alături de partenerii noştri din Asia", a declarat Gruia Stoica, preşedintele Grampet Group.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO