Auto

Grupurile germane Bosch, Kärcher şi Leoni au finalizat investiţii de 100 mil. euro sprijinite cu ajutoare de stat

Grupurile germane Bosch, Kärcher şi Leoni au finalizat...

Autor: Dana Ciriperu

16.08.2017, 00:05 603

Alte opt proiecte de 480 de milioane de euro sunt în derulare.

Patru proiecte de investiţii ale CER Cleaning Equipment (Kärcher), ale gigantului german Bosch (două proiecte) şi Leoni Wiring Systems Ro, care au beneficiat în perioada 2015-2016 de ajutoare de stat în baza HG 807/2014, care sprijină investiţiile cu impact major în economie, au fost finalizate până la jumătatea acestui an, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

Valoarea totală a investiţiilor în cele patru proiecte finalizate până în iunie 2017 ajunge la 100 mil. euro.

CER Cleaning Equi­p­ment a finalizat proiectul unei fabrici de aparate electrocas­nice în Curtea de Argeş pen­tru care a primit un ajutor de stat de 7,65 mil. euro, iar Leoni a finalizat proiectul pentru care s-au făcut deja plăţi de 4,9 mil. euro. Grupul Bosch a finalizat două proiecte, prin in­ter­mediul a două com­pa­nii, Bosch Rexroth (ajutor de stat de 5,66 mil. euro) şi Robert Bosch (ajutor de stat de 8,41 mil. euro), arată da­tele publice privind sta­diul de realizare al proiec­telor susţinute cu ajutoare de stat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO