Auto

Hârtiile au fost înlocuite cu randări animate. Trenul dintre Gara de Nord şi Otopeni, între SF (science fiction) şi studiu de fezabilitate

Hârtiile au fost înlocuite cu randări animate. Trenul...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

04.10.2018, 00:07 2797

Ministerul Transporturilor a prezentat pentru prima dată o randare animată care arată pe unde ar putea să treacă viitoarea cale ferată dintre Gara de Nord din Bucureşti şi aeroportul Otopeni.

Simularea grafică arată că aceasta va supratraversa DN1 pe estacade şi că va forma o curbă pe actualul scuar cu vegetaţie din faţa aeroportului, însă reprezentanţii CFR spun că traseul ar putea suferi modificări.

„Simularea grafică reprezintă o variantă preliminară, iar varianta finală de traseu va fi anunţată după finalizarea şi predarea de către prestator a studiului de fezabilitate“, spune Oana Brânzan, purtător de cuvânt al CFR. Proiectul acestei căi ferate presupune o investiţie de 90 mil. euro şi ar trebui să fie gata până în 2020, potrivit lui Lucian Şova, ministrul transporturilor. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO