Auto

Hertz estimează că piaţa locală de leasing operaţonal va creşte cu 13% în 2016

Hertz estimează că piaţa locală de leasing...

Autor: Bogdan Alecu

14.04.2016, 15:08 283
 

Business-ul de leasing operaţional al companiei, Hertz Lease, are momentan o flotă de 1.600 de maşini şi ţinteşte să ajungă la 2.000 de unităţi la sfârşitul lui 2016, având în vedere că sectorul este aşteptat să înregistreze o creştere de 13% în România, mulţumită evoluţiilor pozitive micro şi macro economice.

Hertz Lease are în acest moment 170 de clienţi în România, variind de la multinaţionale la IMM-uri locale, şi estimează o creştere de 25% în 2016. Compania va investi anul acesta aproximativ 12 milioane de Euro în 1.000 de vehicule noi. 

“Am înregistrat deja o creştere de 25% în primele trei luni ale lui 2016 în comparaţie cu aceeaşi perioadă din 2015 şi ne aşteptăm ca ritmul să se menţină până la finalul anului, ţinând cont de faptul că evoluţia pozitivă a multor sectoare de business, inclusiv turismul, a stimulat închirierile de maşini, atât pe termen lung, cât şi pe termen scurt”, a declarat George Asimakis, Country Manager Hertz România.

începând cu această lună, Hertz Lease a adăugat în portofoliul său un alt serviciu premium, VIP Concierge, dezvoltat pentru clienţii din top şi middle management. Serviciul asigură clienţilor o maşină înlocuitoare de aceeaşi clasă în timpul perioadelor de mentenanţă sau în timpul reparaţiilor pentru maşinile contractate în leasing, iar în acelaşi timp este oferit şi un serviciu de tip „door to door”. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO