Auto

Ignite Logistic, firma de transport fondată de doi tineri din Sibiu în 2014, în topul celor mai dinamice 20 de firme de transport

Remus Deac

Remus Deac

Autor: Mirabela Tiron

19.11.2021, 07:00 977

Ignite Logistic, o companie din Sibiu, fondată în 2014 de doi tineri antreprenori, Ioan Stroia şi Remus Deac, a finalizat anul trecut cu afaceri de 35,6 milioane de lei, în creş­tere cu 40% faţă de anul ante­rior, fiind una din cele mai dinamice firme din transporturi, potrivit date­lor ZF. De la transportul de colete în­tre depozite pentru Cargus şi SameDay la transport de mărfuri pen­tru clienţi din auto, farma, FMCG, inclusiv pe rute externe, com­pania a ajuns în  şase ani  la peste 100 de maşini şi 150 de angajaţi.

„Am început în 2014 cu şase maşini ca subcontractor  pentru Cargus, transportam colete între depozite, şi am crescut în fiecare an dat fiind că piaţa de curierat a crescut. Am avut parteneriate şi cu companii din alte sectoare precum farma şi bunuri de larg consum. Apoi am deschis mai multe hub-uri în afara ţării şi aşa ne-am asigurat creşterea“, a declarat pentru ZF Remus Deac, 36 de ani, din Sibiu, unul din fondatorii companiei.

Baza principală a companiei este în Sibiu şi ulterior au fost dezvoltate baze în Arad, Timişoara, dar şi în afara ţării, în Budapesta, Istanbul, Olanda (Rotterdam) şi Belgia (Bruges).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO