Auto

Importatorul Fiat se mută în clădire cu Honda şi Ford şi amenajează un showroom Jeep în Pipera

Importatorul Fiat se mută în clădire cu Honda şi Ford...

Autor: Bogdan Alecu

02.09.2015, 12:28 1184

AutoItalia Group, unul dintre cei mai mari importatori de pe piaţa locală, care reprezintă în România mărcile Fiat, Jeep, Alfa Romeo şi Maserati, se mută în Global City Business Park, unul dintre principalele proiecte de birouri din zona de Nord a Bucureştiului deţinut de fondul de investiţii Global Finance, alături de Ford România şi Honda Trading România. Până acum birourile AutoItalia funcţionau în cadrul centrului importatorului din Colentina.

Potrivit reprezentantului companiei, alături de AutoItalia vine şi Altex Service Center, divizia de service a binecunoscutului retailerului Altex România şi Ted’s. Altex va ocupa un spaţiu de birouri de 650 de metri pătraţi.

În plus în timp ce AutoItalia Group a ales închirierea unei suprafeţe de 450 de metri pătraţi, la parterul uneia dintre cele două clădiri, urmând să amenajeze un showroom Jeep.

„Începând cu această lună, Global City Business Park a finalizat procesul de închiriere a încă 1.600 de metri pătraţi, odată cu venirea a trei noi chiriaşi şi extinderea spaţiului de către unii din cei existenţi. Bergenbier, parte a grupului Molson Coors Central Europe şi unul dintre cei mai mari producători de bere din Europa Centrală şi de Est, şi-a extins spaţiul, ocupând integral etajul în care îşi desfăşura activitatea de la începutul anului”, a declarat Sorin Macoveiu, Commercial Manager Global Finance România.

„Cel de-al treilea nou chiriaş este cafeneaua Ted’s. Venirea sa în cadrul Global City Business Park reprezintă un avantaj pentru toţi chiriaşii noştri, care beneficiază astfel de o gamă diversificată de facilităţi”, a mai spus Sorin Macoveiu.

Acesta a subliniat că noua cafenea va completa zona de retail foarte bine dezvoltată, care oferă celor peste 2.500 de persoane ce lucrează în incinta ansamblului de birouri acces la un restaurant self service, un business lounge, un salon de înfrumuseţare, o farmacie, două ATM-uri şi un magazin Inmedio.

Situat în zona de Nord a Bucureştiului, Global City Business Park are o suprafaţă construită de 56.000 mp şi un total de spaţii de închiriat de clasă A de 51.000 mp în două clădiri cu un regim de înălţime de P plus 10. în plus, proiectul dispune de o suprafaţă de 28.000 mp construiţi subteran, unde se regăsesc 844 de locuri de parcare, ce le suplimentează pe cele existente la exterior. Proiectul a fost demarat in octombrie 2007 şi a fost finalizat în totalitate în februarie 2010.

În acest moment, Global City Business Park are peste 30 de chiriaşi, cea mai mare parte a suprafeţei închiriate fiind ocupată de companii precum Michelin, Coca-Cola HBC România, Total Soft, Euroins, Ford, Honda, Bergenbier, Quntiles sau Monsanto.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO