Auto

În sfârşit: Metrorex lansează o aplicaţie mobilă. Călătorii vor putea urmări în timp real trenurile şi cât mai au până la destinaţie

În sfârşit: Metrorex lansează o aplicaţie mobilă. Călătorii vor putea urmări în timp real trenurile şi cât mai au până la destinaţie
27.02.2019, 16:03 206

Metrorex a anunţat miercuri că a început demersurile pentru dezvoltarea unei aplicaţii mobile care are le va permite călătorilor să afle în timp real informaţii despre călătoria lor. 

Rolul principal al aplicaţiei este facilitarea accesului elevilor şi studenţilor la serviciile metroului. Totodată, prin intermediul aplicaţiei, călătorilor li se transmit în timp real  informaţii cu privire la călătoria lor. Aplicaţia va fi însoţită de notificări care vor apărea pe ecranul utilizatorului pentru a-l anunţa pe acesta de eventualele modificări ale călătoriei sale, se arată într-un comunicat al Metrorex.

Anunţul de consultare a pieţei a fost deja lansat pe platforma Sistemului informatic colaborativ pentru achiziţii publice. Astfel, specialiştii din domeniu sunt rugaţi să transmită sugestii sau propuneri, astfel încât societatea să determine valoarea estimativă a contractului de realizare a aplicaţiei, pe care îl va scoate ulterior la licitaţie. Câştigătorul ar urma să se ocupe şi de mentenanţa şi de actualizările aplicaţiei.

Propunerile pot fi transmise Metrorex până pe 15 martie 2019.

 
AFACERI DE LA ZERO