Auto

Industrialul şi logistica aduc 2 milioane de euro în conturile NEPI, prin două proprietăţi în Raşnov şi Otopeni

NEPI

NEPI

Autor: Alina-Elena Vasiliu

28.02.2017, 00:05 411

Două proprietăţi industriale pe care compania sud-africană de real-estate NEPI le are în Romania aduc aproape 2 milioane de euro venituri din chirii din totalul de 210 milioane de euro pe care fondul i-a obţinut în ultimul an.

Potrivit ultimului raport publicat de NEPI pe bursa de la Bucureşti, grupul are în proprietate două active cu specific industrial - la Raşnov, în judeţul Braşov, şi un depozit în Otopeni, în apropierea aero­portului. Cele două proiecte însu­mează 27.800 de metri pătraţi şi au o va­loare estimată la 15,8 mil. euro.

Cu un grad de ocu­pare de 98%, chiriaşii celor două proiecte sunt opera­to­rul de logistică De­lamode, produ­că­to­rul ro­man de rafturi metalice pentru pe­reţi Dexion, producătorul de com­po­nente electro­nice DM Elektron, fur­ni­zorul de echi­pamente de control pentru diferite sec­toare Psi Con­trol, şi gigan­tul ame­rican UPS (Uni­ted Parcel Ser­vice).

Fabrica din Raş­nov se află în pro­prietatea NEPI din 2007, iar depo­zitul din Otopeni - din 2010.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO