Auto

Infotrafic: Vântul puternic de pe Autostrada Bucureşti – Constanţa creează furtună de praf

Infotrafic: Vântul puternic de pe Autostrada Bucureşti...

Autor: Laura Buciu

26.09.2020, 14:58 63

Vântul bate cu putere, sâmbătă, pe Autostrada Bucureşti - Constanţa şi se formează furtună de praf, ceea ce pune în pericol circulaţi rutieră, avertizează Centrul Infotrafic. Poliţiştii rutieri recomandă prudenţă.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la ora transmiterii ştirii vântul afectează circulaţia maşinilor pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul kilometric 125 – 130 (loc. Ştefan cel Mare, judeţul Călăraşi), dar şi în zona kilometrului 144 (loc. Feteşti, judeţul Ialomiţa), formându-se furtună de praf.

Vizibilitatea în zonele afectate este redusă sub 100 de metri.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să sporească prudenţa pe toată durata deplasării, dar mai ales la ieşirile din tronsoanele împădurite, la intrările şi ieşirile de pe poduri sau la încrucişările cu autovehiculele cu gabarit mare.

Rafalele de vânt laterale modifică ţinuta de drum a maşinilor, cu atât mai mult cu cât viteza cu care se circulă este mai mare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO