Auto

Infrastructura nu-i afectează pe transportatori, se lovesc toţi de aceleaşi probleme, dar îi goneşte pe investitori

Albin Budinsky, directorul general al DB Schenker Logistics România

Albin Budinsky, directorul general al DB Schenker Logistics România

Autor: Bogdan Alecu

11.03.2015, 07:15 473
Starea infrastructurii şi ritmul în care aceasta se dezvoltă până la standardele europene sunt elemente cheie luate în calcul de investitori atunci când vor să deschidă o unitate de producţie, iar acest lucru îi influenţează direct şi pe transportatorii de marfă.
 
„Dacă discutăm din punctul nostru de vedere, al transportatorului, situaţia infrastructurii din România nu ne afectează deoarece şi concurenţii noştri utilizează aceleaşi drumuri ca şi noi şi au aceleaşi condiţii. Dar această infrastructură este un element cheie atunci când investitorii decid să invesească sau nu în România. Un investitor se uită şi la pregătirea angajaţilor, dar şi la infrastructură. Dacă în Ungaria şi Bulgaria infrastruc­tura se dezvoltă şi în România nu, cu siguranţă avem un mare dezavantaj aici”, a spus Albin Budinsky, directorul general al DB Schenker Logistics Ro­mânia, cea mai mare companie de transport şi logistică de pe piaţa locală.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO