Auto

Inter Cars, distribuitor polonez de piese şi accesorii auto, merge spre afaceri de 1 mld. lei. Grupul polonez are 59 de reprezentanţe în ţară şi peste 300 de angajaţi

Inter Cars, distribuitor polonez de piese şi accesorii...

Autor: Laurentiu Cotu

15.07.2019, 19:40 457

Distribuitorul de piese şi accesorii auto Inter Cars România, parte a grupului polonez Inter Cars, a raportat pentru 2018 o cifră de faceri de aproape 971,7 mil. lei (209 mil. euro), în creştere cu aproximativ 15% faţă de anul anterior, potrivit calculelor ZF pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor.

Compania a realizat anul trecut un profit net de 21,8 mil. lei (4,7 mil. euro), mai mult cu 5% faţă de anul precedent, având un număr mediu de 306 angajaţi, potrivit datelor publice.

Inter Cars România comercializează piese şi accesorii pentru autovehicule (auto­turisme, motociclete, dar şi vehicule comer­ciale), însă deţine pe piaţa locală şi o re­ţea de ateliere de reparaţii auto inde­pen­den­te, reunite sub marca Q-Service. Totodată, alte seg­mente importante ale afacerii Inter Cars Ro­mânia sunt cel de vânzare şi service pentru echipamente şi scule utilizate în ate­lie­rele de reparaţii, respectiv fleet mana­gement, potrivit unor informaţii anterioare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO