Intră Dacia în secolul al XXI-lea? Renault aduce un specialist în sisteme informaţionale şi conectivitate de la Siemens, la conducerea Renault Technologie Roumanie, centrul unde se proiectează viitoarele modele Dacia

19 apr 2018 Autor: Bogdan AlecuAlexander Simionescu este, de la începutul lunii aprilie, noul director general al Renault Technologie Roumanie (RTR). Pascal Candau, cel care a deţinut această funcţie timp de trei ani, va prelua alte misiuni în cadrul Alianţei Renault-Nissan-Mitsubishi.

Alexander Simionescu are o experienţă de peste 15 ani în management şi în poziţia de director general, dar şi în domenii precum cercetare, analiză structurată, design, dezvoltare şi implementare, inginerie şi mentenanţă software a sistemelor asistate electronic.

Noul director general al RTR va coordona echipele de ingineri ale  Groupe Renault România şi este membru al Comitetului de Management al companiei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
renault
, dacia
, siemens
, conducere
, intrare
, modele
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide