Auto

Ionuţ Lupu, noul Director Executiv EIT Forum Auto, importator Volvo în România

Ionuţ Lupu, noul Director Executiv EIT Forum Auto,...

Autor: Roxana Rosu

20.03.2018, 16:28 632

Ionuţ Lupu, fost general manager al Diviziei Comerciale în cadrul Honda Trading România, a preluat conducerea EIT Forum Auto, reprezentantul oficial şi unic importator Volvo pe piaţa autohtonă.

“Sunt încântat de acest nou capitol profesional şi aştept cu mare interes demararea activităţilor alaturi de echipa EIT Corporation. Împreună, vom identifica noi oportunităţi de a ne menţine în poziţia de lider, de a ne creşte perfomanţele şi, cel mai important, de a continua să depăşim aşteptările clienţilor noştri. Am convingerea că noua structură va întări poziţia EIT şi percepţia asupra autoturismelor marca Volvo pe piaţa din România”, a declarat Ionuţ Lupu, Director Executiv al EIT Corporation.

Cu o experienţă de peste 14 ani în domeniul vânzărilor de automobile, Ionuţ Lupu este specializat pe segmentul de dezvoltare şi creştere a business-ului.El este licenţiat în Ştiinţe Economice şi absolvent a două programe de masterat - Management şi Strategie, respectiv Comerţ Exterior, dar şi un program MBA Executive dedicat persoanelor cu funcţii de conducere. Parcursul său academic s-a derulat exclusiv în Franţa şi Marea Britanie.

În sfera profesională a ocupat poziţii de management  în companii precum Dacia Commercial, Renault Commercial Roumanie sau Honda Trading Romania.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO