Auto

La ce să ne aşteptăm în acest an de la Automobile Dacia

Nicolas Maure, preşedinte şi director general al Automobile Dacia din ianuarie 2014

Nicolas Maure, preşedinte şi director general al Automobile Dacia din ianuarie 2014

Autor: Bogdan Alecu

12.01.2016, 08:00 1308
Automobile Dacia trece printr-una din cele mai bune perioade pe piaţa auto europeană pe măsură ce marile pieţe ale sale continuă să crească, iar declinul vânzărilor înregistrate în unele ţări, cum sunt cele din Franţa sau Germania, este compensat de creşteri precum cele din Spania. În plus, Duster se menţine în top cinci cele mai bine vândute modele pe segmentul său, ceea ce garantează şi o creştere a veniturilor uzinei din România.
 
Ziarul Financiar încearcă să contureze cinci evenimente care ar putea marca în 2016 evoluţia celei mai mari companii din România după cifra de afaceri, cu un business de peste 4,4 miliarde de euro.
 
 
1. Rezultate financiare pe plus
 
Anul acesta compania ar putea depăşi pragul de 4,5 miliarde de euro cifră de afaceri, în condiţiile în care creşterea pieţei auto din România va atrage volume mai mari pe plan local, în timp ce compania deja are în plan lansarea de noi modele şi noi versiuni, dar şi noi componente pentru a fi produse la Mioveni.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO