Auto

Laurenţiu Duica, managing partner şi co-fondator , Winstone Real Estate Services: Anul 2022 a început cu proiecte ambiţioase prin care România ar putea deveni un hub regional

ZF Logistică, Transporturi şi Automotive 2022

Laurenţiu Duica, managing partner şi co-fondator ,...

Autor: Mircea Nica

14.04.2022, 12:29 260
 
Anul 2022 a început cu proiecte ambiţioase care ar duce la crearea primelor centre regionale folosind portul Constanţa, România devenind un hub regional, a spus Laurenţiu Duica, managing partner şi co-fondator , Winstone Real Estate Services, în cadrul Conferinţei ZF Logistică, Transporturi şi Automotive 2022.
 
“Anul 2022 a început cu proiecte ambiţioase Discutăm să facem primele centre regionale folosind portul Constanţa. Automat România ar deveni un hub regional. Prin urmare depozite de suprafeţe de 80.000-100.000 metri pătraţi o să fie o normalitate în România. Vom crea un hub şi o livrare în timp foarte scurt pentru ţări precum Grecia, Bulgaria, Serbia, Ungaria, Slovacia, chiar şi Turcia. În schimb trebuie să fim foarte pregătiţi”, susţine Laurenţiu Duica.
 
El a mai adăugat că infrastructura este un aspect important şi în Polonia, datorită infrastructurii, s-a ajuns la depozite şi spaţii modern de peste 24 milioane de metri pătraţi.
 
“Polonia, cu infrastructură a ajuns la peste 24 mil. de metri pătraţI de depozite, spaţii moderne. La ei creşterea este atât de mare încât un singur dezvoltator a dezvoltat peste 3 milioane metri pătraţi în 2021 şi are plănuiţi încă 3 milioane de metri pătraţi în 2022”, mai spus Laurenţiu Duica.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO