Auto

"Legenda" Edy Spedition revine din moarte clinică: De la 1.250 de camioane în 2008, mai avea doar 250 în 2015, iar acum pariază pe piaţa transporturilor şi pe rutele externe

"Legenda" Edy Spedition revine din moarte clinică: De la...

Autor: Bogdan Alecu

13.05.2017, 07:00 3790

Compania de transport Edy Spedition, care a intrat în in­solvenţă în 2012, la câteva luni de la decesul fon­da­torului Alin Popa, a achiziţionat recent o flotă de zece camioane noi pentru a extinde flota de transport, potrivit surselor din piaţă. Informaţia nu a fost confirmată de Rovigo, administratorul judiciar.

Edy Internaţional Spe­di­tion revine astfel pe piaţa de transporturi şi se con­cen­trează pe rutele ex­ter­ne, unde un camion poa­te ge­nera venituri de 0,8 - 0,9 euro per kilome­tru. Veni­turile sunt aproa­pe duble faţă de rutele in­terne.

„Edy Spedition îşi des­fă­şoară în continuare acti­vitatea potrivit planului de reor­ganizare şi are mai mul­te camioane în flotă. Planul de reor­ga­ni­zare se desfăşoară până în 2018 cu po­si­bilitate de pre­lungire până în 2019. Nu pu­tem spune acum ce active are compania deoarece este o politică ce trebuie dusă la bun sfârşit“, au spus ofi­cia­lii Rovigo, admi­nis­tratorul judiciar al Edy Spedition.

Parcul auto al com­pa­niei fon­date de an­treprenorul hu­ne­dorean Alin Popa, care a atins un maxim de 1.250 de ca­mioa­ne în pe­rioa­da 2007-2008, mai număra în de­butul lui 2015 doar 250 de ca­mioane utili­za­te, potrivit in­for­ma­ţiilor ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO