Auto

Livrările Dacia către Cipru nu sunt afectate de criza bancară

Livrările Dacia către Cipru nu sunt afectate de criza...

Autor: Bogdan Alecu

27.03.2013, 12:00 561

Cipru este a treia piaţă cu „volan pe dreapta” pe care Grupul Renault a lansat marca Dacia în acest an, după Marea Britanie şi Irlanda, iar livrările de automobile nu sunt, cel puţin pentru moment, afectate de criza bancară de pe insulă.

„Maşinile Dacia Duster pentru Cipru sunt livrate, la fel ca şi cele pentru Marea Britanie, din India. Aceste operaţiuni sunt coordonate de Grupul Renault. Nu sunt înregistrate blocaje ale livrărilor de Duster din India”, a spus oficialii Direcţiei Comunicare Dacia Renault România.  

Spre deosebire de Marea Britanie, unde deja se pot comanda modelele Sandero, Sandero Stepway, Duster şi a fost anunţat Logan MCV, iar în Irlanda Sandero şi Duster, în Cipru Duster este singurul model Dacia livrat şi anunţat. Astfel, piaţa cipriotă nu are o influenţă asupra uzinei din România, ci doar a celei din India. Mai mult, preţul de pornire pentru Duster în Cipru este de 13.900 de euro, faţă de 10.600 de euro în Marea Britanie şi 11.250 de euro în România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO