Auto

Logan MCV a dispărut din oferta Dacia din România, dar nu şi din Europa de Vest. Care mai sunt alternativele

Logan MCV a dispărut din oferta Dacia din România, dar...

Autor: Bogdan Alecu

06.01.2013, 13:16 2424

Versiunea break a generaţiei anterioare a Logan a fost eliminată din oferta Dacia de pe piaţa locală, începând cu această lună, potrivit site-ului oficial al constructorului. În România Logan MCV mai poate fi achiziţionat doar  de la dealerii care mai au pe stoc modele, în condiţiile în care producţia acestuia a fost oprită la finele anului trecut. Cu toate acestea, maşina încă poate fi comandată pe pieţe precum Franţa sau Germania, unde Logan MCV încă face parte din oferta comercială.

Pe piaţa locală Dacia a înlocuit cu două modele Loganul MCV – cei ce doresc un automobil Dacia cu şapte locuri pot comanda noul monovolum Lodgy cu preşuri cuprinse între 9.500 de euro cu TVA şi aproape 16.000 de euro, fie modelul Dokker, în cazul în care doresc doar un automobil cu cinci locuri, portbagaj încăpător şi uşi spate culisante pentru acces mai facil, acesta având un preţ de pornire de 9.000 de euro. Spre comparaţie, Logan MCV avea înainte să fie scos din producţie un preţ de pornire de aproximativ 9.500 de euro, similar cu cel al unui Lodgy. În Germania un Logan MCV are în prezent un preţ de pornire de 7.990 de euro în versiunea de bază şi poate ajunge la 13.190 de euro în cea de top.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO