Lucian Şova, despre autostrada Ploieşti-Braşov: Nu avem niciun contract cu Banca Mondială

19 iun 2018 Autor: Mediafax

Lucian Şova, ministrul transporturilor

Ministrul transporturilor, Lucian Şova, a declarat luni că în construcţia autostrăzii Ploieşti-Comarnic-Braşov „nu avem niciun contract“ cu Banca Mondială, enumerând şi motivele pentru care este mai oportună varianta paretneriatelor public-private.

„A fost o intenţie, asumată de fostul premier Mihai Tudose, pentru a obţine asistenţă tehnică din partea Băncii Mondiale, la care era legat şi un credit de 35 de milioane de euro, inclusiv pentru revizuirea unui studiu de fezabilitate anterior. Ulterior, guvernul a luat decizia de a include proiectul Braşov-Comarnic în noul pachet de parteneriate public-private, astfel că s-a luat în discuţie oportunitatea de a mai semna şi acest împrumut“, a menţionat ministrul transporturilor.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.06.2018

 
Cuvinte cheie:
banca mondiala
, autostrada
, dan sova
, brasov
, refuz
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide