Auto

Magnific: Cum se vede din dronă cel mai înalt drum din ţară, şi unul dintre cele mai înalte din Europa.

Magnific: Cum se vede din dronă cel mai înalt drum din...

Autor: Mediafax

10.06.2018, 10:52 745

Transalpina, cel mai înalt drum din ţară şi unul dintre cele mai înalte din Europa, a fost redeschis oficial circulaţiei, deşi pe anumite porţiuni încă nu sunt instalaţi parapeţii, iar pe alte porţiuni, în special cele din valea Sebeşului, mai lipseşte şi asfaltul (porţiuni nu mai lungi de 100 de metri, totuşi).

Spre deosebire de Transfăgărăşan, care în 2015 este acoperit de gropi şi plombe prost executate pe întreaga lui lungime, asfaltul de pe Transalpina este în proporţie de 95% impecabil, necesitând atenţie doar în anumite zone în care drumul a alunecat parţial la vale, precum şi în zonele de gol alpin, unde nu au fost montaţi parapeţi pe toată lungimea porţiunilor periculoase.

În rest, drumul DN67C, mult mai greu accesibil decât Transfăgărăşanul, îşi face loc în topul preferinţelor celor care traversează România, poate şi pentru că e mult mai puţină aglomeraţie. Iar atunci când e filmat din dronă, arată pur şi simplu magnific, precum puteţi vedea mai jos!

Citiţi continuarea pe www.promotor.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO