Auto

Mai multe maşini avariate în urma furtunii din Drobeta-Turnu Severin

Mai multe maşini avariate în urma furtunii din...

Autor: Cosmin Pirv

03.06.2023, 18:19 48

Mai multe maşini au fost avariate de elemente de acoperiş şi de ramuri de copaci căzute în urma furtunii de sâmbătă după-amiaza în oraşul Drobeta-Turnu Severin.

Pompierii din municipiul Drobeta Turnu-Severin au intervenit sâmbătă după-amiaza pentru gestionarea a şase situaţii de urgenţă, în urma furtunii.

Astfel, un echipaj din cadrul Detaşamentului a acţionat pentru îndepărtarea unor elemente de acoperiş, care au afectat trei autoturisme parcate pe strada Kogălniceanu.

Un alt echipaj a intervenit pentru îndepărtarea ramurilor căzute pe carosabil, care au afectat un autoturism şi blocau accesul în parcul de agrement Crihala.

Totodată, pompierii militari au mai intervenit pentru evacuarea apei din patru gospodării, respectiv două locuinţe, un beci şi trei curţi. La alte două solicitari, nu a mai fost nevoie de intervenţia pompierilor, apele retrăgându-se.

Drobeta-Turnu Severin a fost sâmbătă după-amiaza sub avertizare Cod roşu de averse torenţiale, descărcări electrice şi vijelie puternică.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO