Auto

Marca Dacia este „responsabilă“ de creşterea grupului Renault în prima jumătate a anului

Marca Dacia este „responsabilă“ de creşterea...

Autor: Bogdan Alecu

08.07.2014, 00:05 245
Marca Dacia a susţinut creşterea cu 5% a vânzărilor grupului Renault la nivel mon­dial în prima jumătate a acestui an, la 1,37 de milioane de maşini şi comerciale uşoare.
 
„În prima jumătate a anului, vânzările mărcii Renault au crescut datorită mo­de­lelor Clio şi Captur. De asemenea, marca Dacia a înregistrat cea mai mare creştere din regiune. Ca rezultat, Renault a reuşit să reducă impactul scăderii pe cele mai mari pieţe emergente şi menţine ritmul de creştere“, a declarat Jerom Stoll, chief performance officer şi vicepreşedinte executiv al grupului Renault, responsabil de vânzări şi marketing.
 
WikiZF: Profilul companiei Automobile-Dacia S.A.
 
La nivel european Dacia înregistrează creşteri de două cifre pe cele mai mari pieţe ale sale, în timp ce Marea Britanie a urcat chiar pe locul cinci după ce a terminat anul trecut pe nouă. Vânzările Dacia la nivel mondial au urcat cu 24% în primul semestru al acestui an faţă de perioada similară a anului trecut, la 263.110 vehicule.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO