Auto

Marius Ştefan, co-fondator Autonom: „Valorile fondatorilor sunt cele esenţiale într-o companie. E mai bine să iei o decizie proastă decât să nu iei nicio decizie”

Marius Ştefan, co-fondator Autonom: „Valorile...

Autor: Miruna Diaconu

01.10.2019, 13:05 657

Marius Ştefan consideră că pentru reuşita unui business sunt importante valorile fondatorilor, considerând că ele reprezintă modul în care evoluează o companie. Totodată el crede că proprietarii trebuie să ia întotdeuna o decizie indiferent de care va fi rezultatul ei

“Valorile fondatorilor sunt cele esenţiale într-o companie, iar acest lucru face să nu existe un set de principii standardizate în guvernanţa corporativă. Dacă deciziile ar fi luate din bun simţ, atunci el ear fi mult mai înţelepte.E mai bine să iei o decizie proastă, decât sa nu iei nicio decizie”, a spus Marius Ştefan în cadrul evenimentului „From Family Business to Corporation”.

El a mai adăugat faptul că în  compania pe care o conduce, el deţine 50% din acţiuni, iar fratele său, cealaltă jumătate. Potrivit acestuia angajaţii companiei sale au fost recrutaţi de către cei doi fraţi pentru a se potrivi mediului şi valorilor pe care ei le-au creat în companie.

Marius Ştefan  este un antreprenor în serie cu afaceri în retail, publicitate şi servicii.Autonom este o firmă de închirieri de maşini.

Cifra de afaceri a Autonom Services SA în anul 2018 a fost de aproximativ 28 de milioane de euro. Serviciile de închirieri auto pe termen scurt şi mediu au avut o pondere de aproximativ 30% din aceasta.

Evenimentul “ From Family  Business to Corporation” a fost organizat de MedLife în asociere cu Bursa de Valori de la Bucureşti, astăzi, 1 octombrie, la hotelul Hilton. Ziarul Financiar este partener media.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO