Auto

Maşini în pas cu tehnologia? Vedeţi aici cele mai originale gadgeturi auto - Galerie FOTO

Oglindă retrovizoare TFT cu cameră cu infraroşu – 193,99 dolari - Această oglindă retrovizoare este un ecran de 7 inci care este capabil să prezinte imaginile video transmise de o cameră cu infraroşu care este montată pe numărul de inmatriculare din spatele maşinii.

Maşini în pas cu tehnologia? Vedeţi aici cele mai noi gadgeturi auto

28.05.2011, 10:36 3236

Există o mulţime de dispozitive pe care nu le găsim integrate înopţiunile maşinilor noi, însă şoferii care doresc să deţină aparatecare lărgesc orizontul dispozitivelor auto îşi pot rezolva singuriproblema cu ajutorul gadgeturilor specializate.

CNBC a realizat un top alnoilor gadgeturi care pot fi folosite într-o maşină, acestaincluzând dispozitive care fac parte dintr-un domeniu larg, de lacele frivole la cele inovative şi până la cele înfiorătoare.

Spre exemplu Vroominator este un dispozitiv ce poate reproducesunetul unui motor V8 transmiţând sunetul în sistemul audio almaşinii cu ajutorul unei frecvenţe FM la fel ca cele folosite degadgeturile MP3. Un alt gadget, Mavia Autobot, se montează lacalculatorul maşinii şi permite conectarea utilizatorului lainformaţii despre maşină prin intermediul unui smarthone. În plus,cu ajutorul acestui aparat veţi putea să localizaţi prin GPS şi săporniţi maşina de la distanţă iar în caz de accident grav membriifamiliei pot fi anunţaţi prin intermediul mesajelor SMS transmiseautomat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO