Auto

Maşinile de pe străzile României la control: Cea mai gravă neregulă găsită de inspectorii RAR

Maşinile de pe străzile României la control: Cea mai...

Autor: Laura Buciu

27.01.2023, 21:58 24503

Inspectorii Registrului Auto Român (RAR) au găsit în trafic o maşină căreia îi lipseau discurile de frână ale roţilor din spate, acestea fiind demontate.

„Colegii noştri de la RAR Caraş-Severin au verificat un autovehicul care a fost oprit de poliţiştii rutieri şi au constatat că îi lipseau discurile de frână ale roţilor din spate. Aţi citit bine, discurile de frână nu mai existau, erau demontate! Astăzi, de Ziua Mondială a Logicii, ne întrebăm care poate fi logica din spatele unui gest care îţi pune în pericol viaţa, la propriu”, scriu reprezentanţii RAR pe pagina oficială de Facebook.

Reprezentanţii RAR reamintesc faptul că deţinătorii de maşini au obligaţia să le menţină în stare tehnică bună între două inspecţii ITP, nu doar în preajma efectuării acestor verificări.

„În primul semestru din anul 2022, 2.500 de vehicule dintre cele 37.573 verificate prezentau risc iminent de accident”, mai spun cei de la RAR.

Maşina fără discuri de frână a fost scoasă din trafic, potrivit sursei citate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO