Auto

Mercedes-Benz GLE Coupe: imagini şi informaţii oficiale cu rivalul lui BMW X6

Mercedes-Benz GLE Coupe: imagini şi informaţii oficiale...

Autor: Adrian Mihălţianu

10.12.2014, 11:38 1649

Mercedes-Benz GLE Coupe este arma anti-BMW X6 a celor de la Mercedes. Surprinzător sau nu, arată foarte asemănător cu X6, când vorbim de liniile generale de design. Dar Mercedes-Benz încearcă să se distanţeze prin alte elemente.

Noul Mercedes-Benz a fost dezvăluit astăzi în primele imagini şi informaţii oficiale, iar maşina pe care o avem în faţa ochilor ne duce deja cu gândul la o luptă feroce între GLE Coupé şi BMW X6, una în care elementele care fac diferenţa ţin mai degrabă de gusturi, decât de ierarhii obiective.

Noul GLE Coupé îmbină elementele unui SUV cu cele ale unui coupé, dar platforma tehnică şi motorizările îl recomandă mai degrabă ca pe o maşină sport de mari dimensiuni – V6-le de pe GLE 450 AMG, de exemplu, dezvoltă nu mai puţin de 367 CP şi un cuplu maxim de 520 Nm disponibil de foarte jos, de la 1.400 rpm, ceea ce promite performanţe dinamice uluitoare pentru o maşină de acest gabarit.

Citiţi articolul integral pe www.promotor.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO