Auto

Michael Schmidt, Automobile Bavaria: Ne uităm după noi oportunităţi de expansiune în Germania şi România şi aşteptăm marile proiecte de infrastructură

Michael Schmidt, preşedintele MHS Holding: Businessul din România începe să arate din ce în ce mai mult ca businessul din Germania. Dacă acum 30 de ani un român îşi achiziţiona maşină pe viaţă, acum sunt mulţi clienţi care îşi schimbă maşina după  doi ani, după ce iese din garanţie şi asta sigur că a contribuit şi la volumul de vânzări.

Michael Schmidt, preşedintele MHS Holding: Businessul din România începe să arate din ce în ce mai mult ca businessul din Germania. Dacă acum 30 de ani un român îşi achiziţiona maşină pe viaţă, acum sunt mulţi clienţi care îşi schimbă maşina după doi ani, după ce iese din garanţie şi asta sigur că a contribuit şi la volumul de vânzări.

Autor: Bogdan Alecu, Răzvan Botea

28.01.2020, 19:10 518

Michael Schmidt, preşedintele şi acţionarul Automobile Bavaria Group, spune că are planuri de expansiune a businessului pe toate planurile, de la achiziţia de noi dealeri la creşterea portofoliului de mărci atât în Germania, cât şi în România.

 

Grupul Automobile Bavaria, controlat de antreprenorul român Michael Schmidt, se uită după achiziţii de noi centre în Germania, dar şi după expansiunea în România. Decizia vine în condiţiile în care vânzarea pachetului de 51% din acţiunile businessului din Germania către către Pappas Holding GmbH a fost anulată.

„Nu am finalizat acel joint venture. Sunt în continuare 100% şi sunt fericit aşa. Ideea a pornit de la ei. Între timp m-am poziţionat în Germania, s-au schimbat anumite lucruri şi a fost mai bine aşa, şi BMW este mai fericit aşa“, a declarat Michael Schmidt, preşe­dintele MHS Holding, entitatea care deţine toate businessurile sale din Germania şi România.

În cele trei pieţe pe care operează – România, Germania şi Austria – MHS a obţinut o cifră de afaceri de 415 mil. euro în 2019, în creştere cu 7% faţă de 2018. Grupul a vândut în Europa aproape 8.700 de unităţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO