Michael Schmidt de la Automobile Bavaria vrea să construiască la Roman Braşov camioane pentru Armata Română

22 aug 2018 Autor: Bogdan Alecu

Grupul MHS, controlat de Michael Schmidt, reprezintă de peste 11 ani brandul MAN în România, iar din iunie a devenit unic importator şi partener de service al vehiculelor militare Rheinmetall MAN în România

Omul de afaceri Michael Schmidt, care controlează grupul Automobile Bavaria, s-a asociat cu Ioan Neculaie, care deţine Roman Braşov, pentru a asambla autocamioane pentru armata română.

MHS Truck & Bus, companie deţinută de Michael Schmidt, unic importator şi partener de service al vehicu­lelor militare şi militarizate Rheinmetall MAN în România, a semnat un parteneriat de tip joint venture cu fabrica de autocamioane Roman pentru a produce în România plat­forme de transport auto multi­funcţionale, în funcţie de necesităţile de echipare ale Armatei României.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.08.2018

 
Cuvinte cheie:
Automobile Bavaria
, camioane
, construire
, grup
, asociere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide