Ministerul Transporturilor anunţă un bilanţ „ca pe vremuri” la 6 luni de mandat

7 aug 2018 Autor: Răzvan Botea

Transporturile afirmă că sunt pe locul 2 la capitolul absorbţiei fondurilor europene, cu 895 mil. euro pentru cheltuieli autorizate.

Autostrada Sibiu-Piteşti şi Cen­tura Bucureşti, două dintre proiectele de infrastructură care sunt cel mai aştep­tate de către companiile româneşti, sunt în acest moment în faza de contestaţii sau se aşteaptă pregătirea docu­men­taţiei de licitaţie şi Acordul de Mediu, arată bilanţul la 6 luni de mandat publi­cat de Ministerul Transporturilor (MT).

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.08.2018

 
Cuvinte cheie:
Ministerul Transporturilor
, anunt
, bilant
, mandat
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide