Auto

Ministerul Transporturilor vrea să lanseze licitaţiile pentru autostrada Sibiu-Piteşti

Ministerul Transporturilor vrea să lanseze licitaţiile...

Autor: Valerian Ionescu, Laura Buciu

28.11.2016, 18:03 259

„Am vrut să începem, nu mai vreau să vorbim despre acest proiect important. Vreau să-l începem. Intenţia noastră a fost să şi lansăm licitaţiile pentru capete, ca să înceapă, că un lucru odată început e mai greu de oprit. 2021 rămâne un termen bătut în cuie”, a declarat presei, ministrul Sorin Buşe, la Sibiu.

Întrebat dacă nu vor fi probleme cu termenele, Buşe a răspuns că „Sibiu – Piteşti este prioritate zero”.

„Dacă se lucrează şi există acea dorinţă de a face un proiect, eu zic că se pot respecta termenele. Asta trebuie să învăţăm cu toţii. Avem o mare problemă cu termenele. Întrebi pe cineva <când> şi-ţi spune o poveste foarte lungă. (...) Proiectul Sibiu – Piteşti este pentru noi prioritate zero incontestabilă şi dorim să avansăm cât mai mult cu acest proiect, să fie început. Lotul IV, studiul geo, este aproape terminat, ceea ce înseamnă că studiul de fezabilitate o să fie terminat în curând şi după aceea vedem cum putem lansa capetele şi cum putem face joncţiunile”, a mai spus ministrul Transporturilor, Sorin Buşe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO