Auto

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, anunţă că centura Balşului va fi gata până la sfârşitul anului

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, anunţă că...

Autor: Mediafax

22.05.2019, 19:11 179

Centura de ocolire a oraşului Balş, din judeţul Olt, care face parte din drumul expres Craiova-Piteşti, ale cărui lucrări au început miercuri, va fi gata până la sfârşitul anului, a anunţat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Prezent miercuri la inaugurarea lucrărilor la drumul expres Craiova-Piteşti, liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a întrebat pe ministrul Transporturilor când va fi gata centura Balşului, având în vedere aglomeraţia din zonă.

Răzvan Cuc a răspuns spunând că are asigurări din partea constructorului că lucrările vor fi gata până la sfârşitul anului.

„Este antreprenorul care a demonstrat că se poate şi pe Lugoj-Deva şi pe varianta de ocolire a Băcăului şi pe centura Rădăuţiului, care ne-a promis că până la sfârşitul anului centura Balşului va fi finalizată", a spus Cuc.

Ministrul Transporturilor a mai spus că antreprenorul va finaliza anul acesta, în luna iulie, tronsonul Lugoj-Deva şi automat va avea o mobilizare suplimentară pe Craiova-Piteşti şi pe centura Balşului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO