Auto

Mircea Vlah, şeful Dumagas, unul dintre cei mai mari transportatoti de marfă: „Brexitul este o nebuloasă, nu ştim ce se va întâmpla după“

Mircea Vlah, şeful companiei de transport Dumagas

Mircea Vlah, şeful companiei de transport Dumagas

Autor: Mirabela Tiron

08.10.2018, 00:07 507

Dumagas, unul din cei mai mari transportatori de marfă de pe piaţă, controlat de fondul de investiţii Bancroft, a finalizat primele nouă luni din acest an cu afaceri mai mari cu 15% pe fondul unui volum mai  mare de mărfuri transportat pe rute internaţionale, potrivit oficialilor companiei.

„Încercăm să facem o contra­balansare a volumului de măr­furi şi flotei de pe vestul Eu­ropei pe Europa Centrală şi de Est. În următorii doi ani luăm în calcul să deschidem un bi­rou în Germania sau Italia, gro­sul mărfurilor se mişcă în aceste şi între aceste ţări. În Anglia avem contracte pe componente şi piese auto, dar este o nebuloasă, nu ştim ce se va întâmpla pe piaţa aceasta dat fiind Brexit-ul“, a spus pentru ZF Mircea Vlah, şeful companiei de transport.

Dumagas operează pe sec­torul de transport interna­ţional, mai exact livrează piese auto la export, dar are şi contracte cu producătorii auto de pe piaţa locală. 

Dumagas are un contract de 2.500 de unităţi din noul model de SUV al Ford (EcoSport) produs la Craiova spre pieţe precum Polonia şi Germania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO