Auto

Modele de senzaţie la Salonul Auto de la Barcelona - galerie FOTO

Salonul Auto de la Barcelona a demarat cu peste 30 de premiere mondiale şi europene. Cum arată standurile Dacia şi Ford de la Salonul Auto de la Barcelona

Salonul Auto de la Barcelona

Autor: Bogdan Alecu

14.05.2011, 11:42 5940

Poziţionat după Salonul Auto de laGeneva şi înainte de cel de la Frankfurt sau Paris, Salonul de laBarcelona profită de "golul" dintre cele două mari evenimentepentru a atrage o serie importantă de premiere mondiale saueuropene.

În condiţiile în care abia s-aîncheiat Salonul Auto de la Shanghai, unde Audi a prezentat SUV-ulcompact Q3, acum, acesta a avut premiera europeană la Barcelona. Lafel, Hyundai, a prezentat la salonul catalan noul i40 sedan,modelul de clasă medie în patru uşi al constructorului coreean,care va concura în Europa cu noul VW Passat şi Ford Mondeo faceliftlansate anul trecut, dar şi cu Toyota Avensis.

În cadrul celei de-a 36-a ediţie aSalonului de la Barcelona vor fi prezentate cele mai noi modele dela 37 de mărci diferite şi un total de peste 30 depremiere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO