Auto

Nemţii care produc la Ghimbav pentru Porsche şi Daimler fac încă 100 de angajări

Nemţii care produc la Ghimbav pentru Porsche şi Daimler...

Autor: Laurentiu Cotu

21.11.2014, 00:06 1095
Producătorul de componente auto Preh România, furnizor pentru Porsche, Daimler, Audi sau BMW, şi-a propus pentru 2015 recrutarea a 100 de oameni pentru fabrica de componente auto din Ghimbav, judeţul Braşov. Com­pania a ajuns în prezent la apro­xi­mativ 800 de angajaţi după ce în acest an au fost recrutaţi 150 de oameni. Nemţii de la Preh şi-au început activi­tatea pe piaţa locală în 2008, reuşind într-o perioadă de şase ani să-şi crească de 14 ori numărul de angajaţi.
 
„În acest an am angajat 150 de persoane, ajungând în prezent la 800 de angajaţi. Recru­tările vor continua şi anul viitor, când ne-am propus să creştem numărul de angajaţi cu încă 100 de persoane“, a declarat pentru ZF Transilvania Mihaela Forgaciu, direc­tor general al Preh România.   
 
Nemţii produc în fabrica din Ghimbav, judeţul Braşov, comu­ta­toare mul­tifunc­ţio­nale pentru volan, comu­tatoare bloc lu­mini, sisteme de con­trol al climei şi ele­mente de comandă din con­sola centrală, clienţii com­paniei fiind pro­ducătorii auto BMW, Volkswagen, Porsche, Skoda, Seat, Audi şi Daimler.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO