Auto

Nemţii de la Continental au investit anul trecut 200 milioane euro în operaţiunile din România. ” Pentru 2020, compania are planificată o sumă similară pentru investiţii”

Nemţii de la Continental au investit anul trecut 200...

Autor: Roxana Rosu

19.03.2020, 11:09 224

Compania Continental din Timişoara a investit anul trecut aproximativ 200 de milioane de euro în operaţiunile sale din România şi a inaugurat un nou modul de producţie şi o clădire pentru activităţi de cercetare şi dezvoltare.

De asemenea, Continental a început anul trecut şi extinderea clădirii de birouri din Iaşi, urmând ca în acest an să fie finalizată investiţia planificată, în valoare de 27 de milioane de euro.

„Software-ul este una dintre direcţiile prin care Continental modelează ziua de mâine. Echipele de ingineri, specialişti IT şi angajaţii centrelor de producţie din România îşi pun amprenta pe tehnologiile viitorului. Am dezvoltat aplicaţia CORY, un sistem prin care încurajăm degajarea traficului la orele de vârf, prin folosirea aceluiaşi vehicul de doi, trei sau mai mulţi colegi în drum spre şi de la serviciu. Colegii din centrele de cercetare şi dezvoltare din România au lucrat şi lucrează la dezvoltarea unor tehnologii precum high automated driving for commercial vehicles, serverul care conectează modelul electric VW ID.3, interacţiunea om-maşină, dezvoltarea sistemelor de siguranţă pasivă şi activă şi altele asemenea.“, a spus Christian von Albrichsfeld, Head of Country Continental România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO