Auto

Nemţii de la Preh au 13 mil. € pentru investiţii în producţie, „Avem 11 proiecte noi“

Mihaela Forgaciu, director general al Preh România

Am înregistrat în primele nouă luni o creştere uşoară la clasele superioare, BMW şi Audi, efectele dieselgate nefiind încă simţite în comenzile de la fabricanţi. În prezent am ajuns la 860 de angajaţi şi vrem să extindem echipa cu încă 25 de oameni până la finalul anului.

Mihaela Forgaciu, director general al Preh România Am înregistrat în primele nouă luni o creştere uşoară la clasele superioare, BMW şi Audi, efectele dieselgate nefiind încă simţite în comenzile de la fabricanţi. În prezent am ajuns la 860 de angajaţi şi vrem să extindem echipa cu încă 25 de oameni până la finalul anului.

Autor: Laurentiu Cotu

09.12.2015, 00:05 311
Producătorul de compo­nente auto Preh România, furnizor pentru Porsche, Daimler, Audi sau BMW, şi-a bugetat pen­tru anul viitor un program de in­vestiţii de 13 mil. euro, în principal pentru achiziţionarea şi montarea unor noi linii de producţie.
 
Preh construieşte în prezent la Ghimbav, Braşov, o nouă facilitate de producţie, pe o suprafaţă de 13.000 mp, în care vor fi dezvoltate proiectele viitoare ale companiei.
 
„În 2016 demarăm producţia la 11 proiecte noi, urmând ca până în 2018 să avem ocupată toată suprafaţa de producţie cu proiecte şi tehnologii noi. În viitor se prevede o dezvoltare accelerată a pieţei chineze, care va deveni în câţiva ani cea mai mare piaţă de desfacere“, a declarat pentru ZF Transilvania Mihaela Forgaciu, director general al Preh România. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO