Auto

Ninge puternic în Harghita şi Mureş. Utilajele fac faţă cu greu

Ninge puternic în Harghita şi Mureş. Utilajele fac...

Autor: Andreea Tobias

30.01.2022, 15:24 45

Ninsoarea pune probleme drumarilor care intervin în nordul judeţelor Harghita şi Mureş. Duminică după-amiaza ninge puternic şi, deşi drumarii au ieşit cu utilajele de deszăpezire, din cauza viscolului tot ce înlătură vine revine pe şosea.

Nordul judeţelor Harghita şi Mureş este afectat în acest moment de un val abundent de ninsori care face dificilă circulaţia pe anumite sectoare de drum, mai ales în zonele înalte: https://www.facebook.com/drdpbv/videos/268045818771244

DRDP Braşov anunţă că acţionează cu mai mult de 30 de utilaje de deszăpezire, dar face faţă cu greu la zăpada care este viscolită foarte repede pe partea carosabilă.

„Îi rugăm pe participanţii la trafic să dea dovadă de răbdare şi responsabilitate pe sectoarele de drum afectate şi să circule prudenţă maximă iar, dacă este posibil, să evite deplasările în următoarele ore, până când vom reuşi să readucem la normal condiţiile de circulaţie”, transmite DRDP Braşov.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO