Auto

Nu sunt maşini în showroom ? Dacia vine cu prezentarea în realitatea augmentată şi noi dotări precum trapa electrică

Autor: Bogdan Alecu

16.06.2022, 17:38 397

Dacia mizează pe tehnologie şi vine în premieră cu o aplicaţie ce permite vizualizarea cu ajutorul realităţii augmentate maşinii configurate înainte ca aceasta să vină într-un showroom.

Agenţii de vânzări din reţeaua comercială Dacia vor putea utiliza această aplicaţie pentru a prezenta modelele într-o manieră inedită, în completarea celorlalte mijloace de prezentare pe care le au la dispoziţie. Dacia AR îi va permite astfel, spre exemplu, unui consilier de vânzări să îi prezinte unui client un model care nu există fizic în showroom-ul său. Aplicaţia Dacia AR prezintă toate modelele gamei Dacia, în toate variantele de culori.

Aplicaţia este gratuită şi disponibilă pe App Store şi Google Play, putând fi descărcată pe smartphone sau tabletă. Dacia continuă astfel demersul său de digitalizare pentru a fi tot mai accesibilă.

Odată cu noua aplicaţie şi noua identitate de marcă, Dacia vine şi cu o serie de îmbunătăţiri. Spre exemplu Sandero Stepway este acum disponibilă cu o trapă acţionată electric dar şi cu motorul Tce de 110 CP de pe Jogger. În plus, Duster vine cu noile guri de ventilaţie dreptunghiulare prezente până acum doar pe varianta “Renault” a modelului, dar şi cu oglinzi retrovizoare rabatabile electric şi senzor de ploaie, pe lângă cel de lumină.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO