Auto

O româncă este noul director al singurului centru de încercări auto din România

O româncă este noul director al singurului centru de...

Autor: Bogdan Alecu

26.07.2012, 14:25 1854

Din iulie 2012, Centrul Tehnic Titu, singurul centru de încercări auto din România, este condus de Anica Muntean, un manager român cu peste 23 de ani de experienţă în ingineria auto din România. Este al doilea manager local care înlocuieşte un francez într-o poziţie de conducere în cadrul RTR, după Sorin Buşe, numit Director General RTR în 2010. 

Anica Muntean a preluat funcţia de la Fabrice Jouanny, care a coordonat timp de doi ani construcţia centrului de la zero, iar apoi pentru alţi doi ani demararea activităţilor de încercare, odată cu instalarea primelor echipe.  

Inaugurat în 2010, Centrul Tehnic Titu cuprinde zeci de bancuri de testare şi 32 de km de piste, destinate încercării vehiculelor şi componentelor. Parte integrantă a Renault Technologie Roumanie, centrul are ca misiune testarea şi validarea vehiculelor din gama Entry (M0) a grupului Renault.

 „Centrul Tehnic Titu este un instrument extraordinar pentru ingineria din România şi sunt onorată să conduc singurul centru de încercări auto din România şi din regiune. Am găsit aici un centru perfect funcţional, tehnologie de testare de ultimă oră şi echipe de inginerie profesioniste. Misiunea mea la Titu este optimizarea performanţei centrului şi dezvoltarea lui”, a declarat Anica Muntean.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO