Auto

O veste bună: CNAIR a ales câştigătorul pentru studiul de fezabilitate şi proiectarea drumului Găeşti – Ploieşti

O veste bună: CNAIR a ales câştigătorul pentru...

Autor: Andreea Tobias

13.08.2020, 12:15 3160

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a desemnat câştigătorul pentru elaborarea studiului de fezabilitate şi al proiectului tehnic necesare construcţiei drumului expres Găeşti – Ploieşti.

Conform unui comunicat al companiei, miercuri au fost transmise adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului.

Ofertantul desemnat câştigător este Asocierea Search Corporation SRL – Mega Muhendislik Musavirlik A.S. (Mega Engineering Consulting INC.) cu preţul de 15.863.176,64 Lei fără TVA.

Durata contractului este de 24 luni, din care 14 luni pentru realizarea studiului de fezabilitate, 6 luni pentru proiectul tehnic de execuţie şi 4 luni pentru servicii de asistenţă tehnică în pregătirea procedurilor de achiziţie a contractului de lucrări şi în obţinerea finanţării europene.

Lungimea estimată a traseului este de 76 km.

Semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii şi respectiv după soluţionarea tuturor contestaţilor/plângerilor formulate în adrul procedurii de atribuire.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO