Auto

Opel pregăteşte primul van electric pentru piaţa europeană

Opel pregăteşte primul van electric pentru piaţa...

Autor: Bogdan Alecu

28.04.2020, 11:13 141

Vivaro-e este primul vehicul comercial 100% electric al Opel şi ajunge pe piaţă tocmai când livrările fără emisii devin o necesitate în multe domenii. Disponibil în trei versiuni de lungime şi cu multiple variante de caroserie, noul model electric Vivaro-e permite profesioniştilor să beneficieze de o mobilitate excelentă, cu zero emisii. Noul Opel Vivaro-e este un model LCV pentru afacerile cu cele mai exigente cerinţe. Registrele de comenzi urmează să fie deschise în această vară, iar primele livrări, spre finalul anului. Vivaro-e este produs în aceeaşi fabrică, pe aceeaşi linie de producţie ca şi versiunile cu motorizări diesel.

„Fiind primul vehicul comercial uşor electric care a intrat pe segmentul de piaţă Van-D al autoutilitarelor mijlocii şi care are o autonomie de până la 330 de kilometri în ciclul WLTP, noul Opel Vivaro-e stabileşte standardele pentru utilizarea eficientă, fiabilitate şi profesionalism ”, a declarat CEO-ul Opel, Michael Lohscheller.

În timp ce Vivaro-e este la fel de versatil şi flexibil ca oricare alt Vivaro, sarcinile sale utile sunt comparabile cu cele ale LCV-urilor cu motoarele cu combustie internă: cu 1.275 kg, Vivaro-e oferă o sarcină utilă aproape la fel de mare ca varianta diesel 2,0 litri a modelului Cargo S (sarcină utilă maximă 1.405 kg). Vehiculul electric este, de asemenea, singurul vehicul utilitar electric produs din fabrică cu un cârlig de remorcă opţional care permite o capacitate maximă de remorcare de 1.000 kg.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO