Auto

Piaţa de ridesharing se dezmorţeşte: Uber lansează în România serviciul „Comfort”, iar compania transmite că va fi cu circa 20% mai scump decât UberX

Piaţa de ridesharing se dezmorţeşte: Uber lansează...

Autor: Alex Ciutacu

21.07.2020, 12:23 146

Compania de ridesharing Uber a lansat pe piaţa din România serviciul „Uber Comfort”, o opţiune de mobilitate care aduce şoferi cu rating-uri mai mari şi maşini cu spaţiu suplimentar, în contextul în care piaţa de ridesharing caută noi opţiuni prin care să atragă clienţi, într-o piaţă de mobilitate afectată de criză.

Uber România a transmis că preţul pentru cursele „Comfort” va fi cu circa 20% mai mare decât cel pentru cursele UberX. Pe lângă acestea, compania mai oferă pe piaţa locală serviciile Uber Select şi Uber Green.

„Cu ajutorul noii opţiuni Uber Comfort, utilizatorii din România vor avea posibilitatea de a comanda curse în vehicule mai confortabile, cu şoferi care au un rating foarte bun şi servicii personalizate, la un preţ doar puţin mai ridicat faţă de cel pentru UberX”, a explicat Nicoleta Diaconu, manager general, Uber România.

În luna mai, Uber Eats – aplicaţia de livrare a companiei – şi-a anunţat utilizatorii că va sista operaţiunile din România, Cehia, Egipt, Honduras, Arabia Saudită şi Ucraina, începând cu data de 4 iunie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO