Auto

Pink Post, companie de servicii poştale controlată de Octavian Radu, se uită la o nişă în creştere a pieţei de curierat: „Ne orientăm spre zona de retururi de la companii de e-Commerce“

Cristi Petcu, CEO Pink Post

Cristi Petcu, CEO Pink Post

Autor: Miruna Diaconu

04.12.2020, 10:00 1333

♦ Pandemia a stopat planurile de dezvoltare ale companiei de servicii poştale care şi-a propus extinderea serviciilor poştale în zona rurală.

Cristi Petcu, CEO al Pink Post, companie de servicii poştale, spune că pentru anul acesta este aşteptată o creştere de 10% a cifre de afaceri comparativ cu rezultatele raportate anul anterior. Totodată, compania şi-a diversificat portofoliul în această perioadă, astfel că firma a trimis şi carduri bancare pentru clienţii băncilor din portofoliul Pink Post.

„Am încheiat anul 2019 cu o cifră de afaceri de 17,5 milioane de euro, în creştere cu 5% faţă de 2018. Pentru anul 2020, estimăm că îl vom încheia cu o creştere de circa 10% faţă de 2019. Trimitem deja carduri bancare pentru clienţii băncilor din portofoliul nostru de clienţi, segment care a crescut având în vedere că, pentru o bună perioadă de timp, acestea nu mai puteau fi ridicate din filialele fizice din cauza pandemiei. De asemenea, ne orientăm atenţia şi către curierat, în special în zona de retururi de la diferite companii de e-Commerce“, spune pentru ZF Cristi Petcu, CEO Pink Post.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO