Auto

PORR Construct: Vedem multe oportunităţi, prin programele de dezvoltare a infrastructurii finanţate prin PNRR

Ana Maria Cojocaru, PORR Construct

Ana Maria Cojocaru, PORR Construct

Autor: Alina-Elena Vasiliu

11.01.2022, 07:00 270

PORR Construct, unul dintre cei mai mari cinci constructori prezenţi pe piaţa locală, a recrutat peste 100 de oameni în 2021 şi a menţinut nivelul businessului similar cu cel din anul anterior, când înregistrase o cifră de afaceri de 845 de milioane de lei în România.

„Ne aşteptăm ca anul 2022 să fie unul şi mai provocator decât 2021, având în vedere contextul politic şi economic tumultuos de la nivel internaţional. Cu toate acestea, vedem pentru industria noastră şi multe oportunităţi, şi aici mă refer la programele de dezvoltare a infrastructurii finanţate prin PNRR“, a spus pentru ZF Ana Maria Cojocaru, chief financial officer.

România va primi aproape 30 de miliarde de euro prin Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), iar din această sumă Ministerul Transporturilor vrea să atragă fonduri de 7,6 miliarde de euro pentru îmbunătăţirea infrastructurii şi extinderea reţelei de autostrăzi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO